Vanaf de start besteed NECV veel aandacht aan een efficiënte en effectieve organisatie. Kwaliteit betekent objectiviteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Die heeft NECV gewaarborgd door een kwaliteitszorgsysteem op te zetten conform de NEN-EN-ISO-9001:2015. Dit certificaat verplicht NECV om de hoogwaardige dienstverlening voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren.

De vraag

Om het hoge niveau van dienstverlening te blijven ontwikkelen heeft eDifference een maatwerk applicatie ontwikkeld. Uitgangspunten voor de applicatie was het volledig beheren van examens, medewerkers en kandidaten.

Opgeleverd
Maatwerk applicatie in Yii2

Onze activiteiten
conceptontwikkeling
UX design & custom templating
Yii2 maatwerk development
Beveiliging en snelheid
Projectmanagement

www.necv.nl

Realisatie met Yii2

Als platform hebben wij gekozen voor Yii2. Yii2 is een snel, veilig en efficient PHP framework. Met dit framework kunnen wij de verschillende modules opzetten en doorontwikkelen.

Door de modulaire opbouw van het platform kunnen wij de verschillende wensen van de klant als modules opzetten. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we ook in de toekomst NECV voorzien van nieuwe functionaliteiten.

Wij ontwikkelen al onze code volgens PSR standaarden. Zo is onze code door elke developer leesbaar en uitbreidbaar.

Optimalisatie van processen

Doordat de hele applicatie is geautomatiseerd wordt er veel tijd bespaard en gaat de communicatie met de kandidaten altijd goed. Zo worden documenten direct aangemaakt, examinatoren op de hoogte gesteld, toezichthouders ingepland en nog veel.

Ook voor de toekomst is de applicatie bestendig. De applicatie is ontwikkeld volgens stricte richtlijnen. Wanneer een nieuwe functionaliteit gewenst is kan deze perfect op de bestaande applicatie gebouwd worden.

Het resultaat

Via een nauwe samenwerking tussen NECV en eDifference is deze sterke applicatie tot stand gekomen. In slechts 8 weken kon eDifference dit platform ontwikkelen.  Door het projectmatig werken konden beiden partijen inspringen op zowel interne- als externe veranderingen. Dit voorkwam dat het project stil kwam te liggen en gaf iedereen het overzicht om effectief te blijven werken.