Skip to main content

Hyvä
Magento 2 webshop

Hyvä het responsive front-end thema van de toekomst. Met Hyva krijg je een supersnelle Magento 2 front-end performance!

Vertel mij meer over Hyvä!

Wat is Hyvä?

Hyvä is een responsive front-end thema voor het Magento e-commerce platform. Met dit thema is het front-end compleet opnieuw opgebouwd waarbij alle overbodige code is weggelaten. Het Hyvä thema biedt daardoor de beste performance en gebruikerservaring zonder de kosten van een dure PWA-technologie (Progressive Web App). Hierdoor is de webshop snel, responsief en consequent over meerdere apparaten en platforms. Dit thema biedt hogere prestaties en snellere laadtijden, flexibele lay-out- en ontwerpmogelijkheden, eenvoudige navigatie, intuïtieve gebruikersinterface en een uitgebreid scala aan aangepaste functies voor online winkels. Het Hyva-thema is een geweldige oplossing voor retailers, fabrikanten en groothandels die op zoek zijn naar een moderne, schaalbare en gebruiksvriendelijke Magento 2-webshop.

Score vóór de optimalisatie

Magento pagespeed zonder Hyva Thema

Score NA de optimalisatie

Magento pagespeed zonder Hyva Thema

Voor wie is Hyvä geschikt?

Hyvä is geschikt voor retail, fabrikanten en groothandels die al Magento gebruiken of die over willen stappen naar Magento en hun webwinkel willen verbeteren met betere prestaties, een modernere frontend en verbeterde gebruikerservaringen.

1

Bedrijven

Bedrijven die zich richten op e-commerce en op zoek zijn naar manieren om hun webwinkel te verbeteren en zich te onderscheiden van de concurrentie.
2

Webwinkel-eigenaren

Webwinkel-eigenaren die hun conversieratio's willen verbeteren door de gebruikerservaring te optimaliseren en de laadtijden van hun webwinkel te verkorten.
3

Op zoek naar maatwerkoplossingen

Bedrijven die op zoek zijn naar maatwerkoplossingen om de functionaliteit van hun Magento-webwinkel uit te breiden.
4

Passend budget

Bedrijven die geen zin hebben om onnodig veel budget te besteden aan technieken als headless of PWA (Progressive Web App)
Benieuwd naar de mogelijkheden voor het Hyvä thema? Neem contact met ons op!
Contact

Havé verwarming omzetten Webshop naar Hyvä

Supersnelle performance
met Hyvä

Magento Hyva thema biedt super snelle prestaties vanwege verschillende redenen:

  • Clean code: De code van het Hyva-thema is schoon en gestroomlijnd, wat de prestaties verbetert en laadtijden verkort.
  • Optimalisatie van afbeeldingen: Het Hyva-thema maakt gebruik van geavanceerde technologie om afbeeldingen van hoge kwaliteit maar toch lichtgewicht te maken, waardoor de laadtijden van uw website worden verbeterd.
  • Verlaagde serverbelasting: Het Hyva-thema is geoptimaliseerd voor webservers en heeft minder resources nodig om pagina’s te laden, waardoor de belasting van uw server wordt verminderd en uw website sneller laadt.
  • Gebruik van lazy loading: Het Hyva-thema maakt gebruik van ‘lazy loading’ om afbeeldingen op een pagina te laden wanneer ze nodig zijn, in plaats van alles tegelijkertijd te laden. Dit zorgt voor snellere laadtijden voor pagina’s met veel afbeeldingen.

Een standaard Magento-thema laadt meer dan 200 JS/CSS-bronnen (1,5 megabytes), Hyvä laadt slechts 2 JS/CSS-bronnen (0,2 megabytes)!

Door de hoeveelheid code die naar de gebruiker wordt verzonden drastisch te verminderen, bereiken we maximale prestaties. Out of the box scoort Hyvä een score van 100/100 in Google PageSpeed en passeert Core Web Vitals op alle statistieken.

Wordt deze score dan ook gehaald bij jouw website?
Om eerlijk te zijn, nee.
In de praktijk zien we dat externe scripts zoals Google Analytics en review scripts deze score weer iets naar beneden haalt maar een score van boven de 90 is zeker haalbaar.

Betere prestaties betekent betere gebruikerservaring, hogere conversieratio’s en hogere SEO-ranglijsten.

Over het algemeen wordt Magento Hyva-thema beschouwd als een van de snelste en best presterende thema’s op de markt.

Voordelen van Hyvä

  • Snelheid: geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties
  • Responsief: volledig responsief incl. ingebouwde functionaliteit voor mobiele weergave.
  • Aanpasbaarheid: flexibel en aanpasbaar
  • Geoptimaliseerd voor SEO: verbeterde vindbaarheid van uw winkel.
  • Toekomstbestendig: compatibel met de nieuwste versies van Magento.

Nadelen van Hyvä

  • Niet iedere module is standaard geschikt voor Hyvä (soms zijn er aanpassingen nodig)

Nieuwe Magento implementatie met Hyvä

Nu een aantal Hyvä implementaties verder kunnen we concluderen dat het bouwen van een Hyvä webshop zelfs sneller gaat dan dat het voorheen ging toen we nog Magento Luma gebruikten. Al met al zijn de kosten dus gunstiger dan ze waren, ook al betaal je eenmalig €1000,- voor het gebruik van het thema en €1000 voor de super snelle checkout.

Bestaande Magento implementatie migreren naar Hyvä

Het migreren van een bestaande implementatie vanuit het standaard Magento Luma thema of een maatwerk thema vergt een compleet nieuwe implementatie van het front-end. Aan de backend (de onderliggende technologie en eventuele koppelingen) wijzigt niets.
Het gunstigste is wanneer deze implementatie gecombineerd wordt met een verfrissing van de huisstijl of ontwerp of compleet nieuw design.

Van Manen Haarden en Kachels omzetten Webshop naar Hyvä

Overstappen naar Hyvä

Overstappen? Wij helpen je graag. Het is dan wel belangrijk om eerst in kaart te brengen welke zaken belangrijk zijn en waar de webshop aan moet voldoen.
Hyvä werkt niet standaard met alle modules, hiervoor is het nodig om te kijken welke functionaliteiten ontwikkeld moeten worden en hoe we dit het beste kunnen doen. Dit doen we graag samen. We maken natuurlijk graag eerst even kennis en vervolgens bespreken we uitgebreid waar de webshop aan moet voldoen. Daarna wordt de investeringsindicatie vastgesteld. We houden je tijdens het hele project op de hoogte en werken actief samen.

Samen bouwen aan jouw online succes!