Skip to main content

Magento 2

ontwikkeling

eDifference bouwt jouw webshop in Magento 2; Dé wereldwijde marktleider voor webshops! Een modulaire en eenvoudige interface die écht eindeloos uit te breiden is. Ontdek hier welke mogelijkheden wij jou kunnen bieden.

Bekijk mogelijkheden
MAGENTO 2

Basis-thema eD

Op basis van best practices en laatste onderzoeksresultaten
Lees verder
MAGENTO 2

Maatwerk oplossing

compleet op maat gemaakte weboplossing voor jouw onderneming
Lees verder

Waarom zou je elke keer het wiel opnieuw moeten uitvinden?

Wij hebben in de loop der jaren een stabiele basis ontwikkeld in Magento 2. Dit 'basis-thema' is niet alleen ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in de ecommerce, maar ook op basis van onderzoek en best practices. Dit basis-thema is hét fundament voor jouw nieuwe webshop.

Bespaar op tijd en kosten

1

IJzersterke basis

Met ons uitgebreide thema heb je een ijzersterke basis om jou producten aan de man te brengen.
2

Snel gerealiseerd

Geen maandenlang traject, maar binnen no-time een goedwerkende webshop, live!
3

Eigen merkidentiteit

Natuurlijk moet je webshop wel bij je merkidentiteit passen. Wij transformeren het thema razendsnel naar jouw huisstijl.

De oneindige mogelijkheden

met Magento 2

Een uitgebreide Magento 2 shop met talloze mogelijkheden en functionaliteiten. Hier onder hebben we er een aantal voor je uitgelicht.
Gecombineerde filterpagina’s

Makkelijk en snel filteren tot het gewenste product naar voren komt. Met gecombineerde filterpagina’s spelen we optimaal in op SEO.

Mouse-overs

We bewaren de rust op de pagina en laten de juiste elementen op het juiste moment zien.

Product reviews

Reviews zijn erg om een keuze te maken voor een product. Daarom de mogelijkheid om reviews te laten schrijven tot op productniveau.

Toevoegen aan favorieten

Wil je producten onthouden? Voeg ze gemakkelijk toe aan je wensenlijstje en kijk ze later nog eens op je gemak terug.

USP’s

Waarom zou de bezoeker bij jou moeten kopen? Communiceer je USP’s ook op de productoverzicht pagina voor een betere conversie.

Benieuwd naar het hele thema? Neem contact met ons op!
Contact

Maatwerkoplossingen

voor jouw onderneming

Natuurlijk staan we ook voor je klaar als het gaat om een maatwerk project! Als je net even wat anders nodig hebt zoeken wij samen met jou naar de juiste maatwerk oplossing.

Koppelingen

De mogelijkheden zijn eindeloos binnen Magento. Wij koppelen het!

Maatwerk module

Een module, speciaal voor jouw onderneming? Geen probleem!

Custom design

Bij een maatwerk oplossing hoort ook een maatwerk design. Niet alleen visueel, maar ook op functioneel gebied. Voor een optimale gebruikerservaring.

Maatwerk module

Een module, speciaal voor jouw onderneming? Geen probleem!

Koppelingen

De mogelijkheden zijn eindeloos binnen Magento. Wij koppelen het!

Wij zijn benieuwd naar je wensen! We bespreken ze graag met je en bieden je de oplossing!

Neem contact op

Bezoekers helpen snel het juiste product te vinden

Bezoekers zoeken graag én dat wordt alleen maar meer. De zoekfunctionaliteiten worden dan ook steeds slimmer; ze kunnen omgaan met synoniemen, sporen spellingsfouten op en spelen steeds beter in op wat de klant zoekt. Soms zelf zonder dat de klant dat weet. Ook krijg je als beheerder steeds beter inzicht in het zoekgedrag van de bezoeker, hier kan je vervolgens weer op in spelen. Met de doorontwikkeling hiervan hebben wij deze tool onmisbaar gemaakt voor je webshop.

Gecombineerde filterpagina's

Ook het productoverzicht hebben we de afgelopen jaren doorontwikkeld. Om zo goed mogelijk vindbaar te zijn in Google hebben we gecombineerde filterpagina’s gerealiseerd. Op deze manier kunnen we de bezoeker beter van dienst zijn én scoren we beter in Google.

Voice Search is the next big thing

eDifference helpt je bij het krijgen van de beste positie in zoekmachines. Ook wanneer je doelgroep spraakgestuurd zoekt! Het spraakgestuurd zoeken biedt nieuwe kansen, niemand weet hoe snel het écht door gaat breken, maar we weten wel dat al 70% van de millennials het gebruikt. eDifference helpt je graag door dit nieuwe oerwoud heen!

Full page cache oplossing van eD

Je wilt natuurlijk een snelle webshop, dat zorgt voor een betere gebruikerservaring. Niet alleen een betere gebruikerservaring, maar ook voor terugkerende gebruikers. Want niemand shopt graag op een trage webshop, dat zorgt voor een hoop frustraties. Met onze full page cache oplossing gaan we net even een stapje verder in het gebruik van cache. Standaard maakt Magento al gebruik van cache, maar wij cachen de hele pagina! Dat zorgt voor snelle laadtijden en blije bezoekers!