Skip to main content

MAGENTO WEBSHOPS

Magento by eDifference: jouw volgende stap in ecommerce

Klanten kloppen bij ons aan om een stap te maken naar een professionele Magento webshop. Een webshop die stabiel en razendsnel is, mee kan bewegen met de technologische ontwikkelingen en uiteindelijk aansluit op de behoefte van de eindgebruiker.

MAGENTO WEBSHOP ONTWIKKELING

Innovatie ontmoet
prestatie

Met ons ervaren en gecertificeerde team van Magento specialisten gaan wij geen uitdaging uit de weg. Hardwerkende en nuchtere mannen die graag de handen uit de mouwen steken om stap voor stap te bouwen aan je online business. Dat is eDifference.

B2C webshops

Retail & fabrikant

Bekijk cases

B2B webshops

Fabrikant & groothandel

Bekijk cases
KOPPELINGEN

Een naadloze integratie

Realtime de juiste data, efficiënt werken en foutmarges verlagen ligt ten grondslag aan het koppelen van je Magento webshop aan je huidige PIM, ERP- of kassasysteem. Of je nu een leverancier, groothandelaar of retailer bent, allen hebben te maken met hoge productdata verwachtingen van stakeholders. Het onderhouden en voldoen aan kwaliteitsverwachtingen vraagt veel van de organisatie: méér producten en méér kanalen, hoe houd je dat op gestructureerde wijze onder controle?

Door te werken aan één 'single source of truth' worden bronnen gecentraliseerd en komt data consistent in ieder kanaal en op ieder touchpoint. Het zorgt voor een transparante communicatie richting consument en je medewerkers.

MAGENTO HOSTING

Altijd razendsnel

Optimale performance is een hele belangrijke sleutel voor het succes van je webshop. Wees eerlijk, wil jij secondenlang wachten op het inladen van een pagina? Bij eDifference zijn we pas tevreden als je webshop ultrasnel is. Door middel van doorontwikkelde cacheoplossingen en een server die 100% is toegesneden op Magento, zorgen wij voor de beste prestaties. Dag piekstoringen en trage rendertijden…gas op de shop!

Bekijk onze Magento cases

Wij zijn geen leverancier maar partner. Dat betekent dat ieder project een samenwerking is. Wij geloven dat de beste projecten ontstaan door het samenbrengen van jouw vakkennis en onze online expertise.

Nautasign
B2B MAGENTO 2
HAVÉ Verwarming
B2C MAGENTO 2
Van Manen
B2C MAGENTO 2
PRODUCT INFORMATIE MANAGEMENT

Maak kennis met PIM

PIM wordt steeds vaker gebruikt voor het bijhouden en bijwerken van grote hoeveelheden productinformatie via één centraal en overzichtelijk systeem. Een ERP is niet altijd geschikt voor het onderhouden van marketingdata. Door middel van een PIM zijn bijvoorbeeld een productnaam, productdata, productfoto en bijlage gemakkelijk te beheren.

De grote voordelen van PIM:

• Verrijk de productinformatie voor al uw kanalen
• Waarborg de kwaliteit van uw productinformatie per kanaal
• Veel mogelijkheden om PIM aan te passen aan uw wensen
• Werkt naadloos samen met Magento
• Te koppelen met nagenoeg alle relevante systemen

https://www.youtube.com/watch?v=0aBbzLQoQ3Q

Razendsnel, ijzersterk en prachtig vormgegeven

Magento 2 webshop voor Nautasign; een van de grootste spelers in de sign- en printing industrie.

SUPPORT

We staan voor je klaar

Je platform is live. Daar kunnen we op proosten! Maar niet te lang, want succes is de uitkomst van onderhouden, ondersteunen, monitoren en verbeteren.
Proactief monitoren wij je website en server en houden wij je Magento versie up-to-date! Hiernaast staan wij uiteraard elke dag voor je klaar voor vragen en calamiteiten.

Ontdek de kwaliteit van eDifference

Al sinds het jaar 2000 houden wij ons bezig met ecommerce. Al meer dan 18 jaar ervaring dus! Bij ons krijg je kwaliteit, kwaliteit waarmee je jouw volgende stap op het gebied van ecommerce kan zetten.

Early Magento 2 adopters

We hebben aan de wieg gestaan van Magento 2, daarom aan ervaring geen gebrek.

Development in Nederland

Een ervaren team van gecertificeerde senior en medior Magento developers.

Ecommerce specialisten

Een team van ervaren designers, marketeers en developers zorgen voor uw ecommerce succes.

Early Magento 2 adopters

Development in Nederland

Ecommerce specialisten

MAGENTO MARKETING

Bezoekers die converteren

Wij gaan al even mee in de wereld van ecommerce en hebben in de loop der jaren een stabiele basis ontwikkeld in Magento. Niet alleen op basis van ervaring, maar ook op basis van onderzoek en best practices. Hierbij hebben we onder meer gekeken naar hoe we de bezoeker een goede gebruiksvriendelijkheid en duidelijke informatievoorzieningen kunnen bieden. Hiernaast hebben we ook gekeken naar hoe je contentstrategie optimaal kan worden toegepast in je shop, we hebben hier volop mogelijkheden voor gecreëerd in ons basis-thema. Met een goede basis alleen ben je er nog niet, je hebt natuurlijk wel bezoekers nodig. Wij hebben in de loop der jaren de nodige ervaring opgedaan met betrekking tot het aantrekken van deze bezoekers middels SEO en SEA. Zelfs de filterpagina's hebben we zo ontwikkeld zodat we nog beter in kunnen spelen op een goede SEO.

Naast onze eigen 'toolset' zijn er nog talloze andere marketingtools die gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan Magento. Zo kan je met Channable je producten makkelijk doorzetten op verschillende marktplaatsen en kunnen we prijzen van concurrenten realtime monitoren met bijvoorbeeld Pricemotion.

Onze partners

Elk probleem vraag om zijn eigen oplossing. Daarom zoeken werken wij altijd samen met de beste partners voor de beste oplossing.

DEVELOPMENT

TOOLS

ERP

PIM

MARKETING

PAYMENT

DELIVERY