BKV is een familiebedrijf in hijswerk met meer dan veertig betrokken professionals in huis. Om ook online onder de aandacht te komen van de doelgroep, werd eDifference ingeschakeld voor het bouwen van een nieuwe website.

De vraag

BKV heeft een eigen kranenpark in bezit. BKV bezit ook verschillende mobiele telescoopkranen en mobiele kranen. Daarnaast verzorgt BKV ook speciaal transport en verhuurt het rijplaten. Ofwel: BKV is het adres wanneer je op zoek bent naar verticaal én horizontaal transport. De vraag aan eDifference was om ook online BKV te presenteren door het realiseren van een nieuwe website.

Opgeleverd
Premium WordPress website

Onze activiteiten
Development
Online marketing

www.barneveldsekraanverhuur.nl

De aanpak

eDifference heeft in samenwerking met BKV een nieuwe website vormgegeven en technisch gerealiseerd. Na het lanceren van de nieuwe website, heeft eDifference een adviserende rol gespeeld in de online aanwezigheid van BKV. Centraal hierbij stond het optimaliseren van de vindbaarheid op relevante zoektermen binnen de zoekmachines.

De uitwerking

Door de komst van de nieuwe website en in het bijzonder de geoptimaliseerde navigatiestructuur, is BKV nu online goed vindbaar op relevante zoektermen als “kraanverhuur” en zijn er inmiddels al veel potentiële klanten met de website omgezet tot klanten van BKV.