In november is de geheel vernieuwde webshop van Kippenhuis.nl gelanceerd. Het resultaat is een zeer complete niche webshop met een ruim totaalaanbod. Wij zijn trots op het resultaat!

De vraag

Kippenhuis.nl riep de hulp van eDifference in omdat het klaar was voor de volgende stap. De oude webshop had jarenlang voor veel succes gezorgd maar bleek, met het oog op de toekomst, toch een paar maten te klein.

Onze activiteiten

Strategie & conceptontwikkeling
Projectmanagement
UX & UI webdesign
Maatwerk development
Zoekmachineoptimalisatie

www.kippenhuis.nl

De aanpak

Buiten de wensen van een nieuw design, een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en performance moest er aandacht komen voor de automatisering en de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan zaken rondom voorraadbeheer, verzendingen en de administratie. In combinatie met het ruime productassortiment van Kippenhuis.nl en de behoefte aan een goede beveiliging bleek Magento 2 de perfecte oplossing!

Uitwerking

Dankzij een goede voorbereiding zijn de rankings in Google behouden en gaat de bezoekersstroom onverminderd door. Middels e-mailcampagnes zijn de trouwe klanten enthousiast gemaakt voor de nieuwe webshop en is de interesse verder aangewakkerd. Met de vele optimalisatiemogelijkheden, het nieuwe responsive design en de automatisering van bedrijfsprocessen is Kippenhuis.nl klaar voor de toekomst!

Productvideo’s

In samenwerking met Kippenhuis.nl hebben we een reeks productvideo’s gemaakt voor op het YouTube kanaal van Kippenhuis.nl + voor op de productpagina’s. Geen lappen tekst meer doorlezen, maar een korte, duidelijke video en vermakelijke video bekijken.Wel zo makkelijk. Dit door eDifference bedachte format is ook in te zetten voor andere webshops.