Feestkleding voor jongens en meisjes vindt je op Suitsyouwell.nl. Zoek je kostuums, een jurk voor het schoolgala of bruidsmeisjesjurken? Suits you well bevat een enorm assortiment kleding, accessoires en lifestyle artikelen.

De vraag

Migreren van Magento 1 naar Magento 2 met een compleet nieuw thema, een snellere webshop en gekoppeld aan een WMS. Nu Magento 1 niet meer ondersteund wordt is de overstap naar Magento 2 belangrijker dan ooit. Veiligheid en snelheid zijn enkele punten waar Magento 2 in excelleert. Mede hierdoor moest de webshop zo snel mogelijk gemigreerd worden.

Opgeleverd

High-end Magento 2 webshop met meer dan 35000 producten

Activiteiten van eDifference

Migratie van Magento 1 naar Magento 2
Maatwerk Magento thema
Maatwerk Magento modules
Hosting en snelheid optimalisatie

www.suitsyouwell.nl

Migratie van Magento 1 naar Magento 2

Door de vele migraties die door eDifference zijn uitgevoerd is het mogelijk om binnen 2 maanden te migreren van Magento 1 naar Magento 2. Zo ook voor Suits you well. In februari zijn we gestart en op 1 april (geen grapje) is de webshop live gegaan.

eDifference heeft tijdens het migreren ook opgepakt:

  • Een supersnel thema dat afgestemd is op Suits you well
  • Wherehouse Managegement Systeem gekoppeld
  • Koppeling met Bol.com
  • Koppeling met Parcel Pro voor het versturen van de pakketten.

Dankzij onze gecertificeerde Magento2 developers, hebben we de webshop erg snel kunnen maken. Dit zorgt voor een grotere gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker.

Integratie met een WMS

Suits you well maakt gebruik van het WMS van Boost My Shop. Door deze integratie in Magento 2 kan er efficient gewerkt worden bij het inboeken van voorraden, deze verdelen over verschillende locaties, koppelen van leveranciers en nog veel meer. Het beheer vindt plaats in Magento 2 waardoor er snel gewerkt kan worden.

Snelheid van de webshop

Een Magento2 webshop is standaard niet het meest snelle platform. Ons team bestaat echter uit gecertificeerde Magento2 developers die de kennis hebben om de snelheid te optimaliseren. Specifieke modules zorgen voor een configuratie die de webshop snel maken. En juist die snelheid is belangrijk omdat dit de gebruikerservaring van de bezoekers positief beïnvloedt.

Snelheid

Door te kiezen voor eDifference, kies je ook voor snelheid. Niet alleen is de migratie super snel gegaan, ook de webshop is aanzienlijk sneller geworden. De laadtijden, PageSpeed scores en verwerkingssnelheid zijn verhoogt.

Dit komt niet alleen door ons gecertificeert Magento team maar ook door onze hosting configuratie, module kennis en Magento installatie.

Geïntegreerde Magento oplossingen

Door de goede samenwerking tussen Suits you well en eDifference is het gelukt om binnen 2 maanden een migratie van Magento 1 naar Magento 2 te maken.

Bezoek website