Al sinds 2017 is eParts bezig met het wereldwijd verkopen van reserveonderdelen voor machines. Van Kubita stoelen en hydraulische pompen naar schakelapparatuur en motoronderdelen. Dagelijks groeit het assortiment met producten van eersteklas leveranciers. Heb je iets nodig? Eparts heeft het!

De vraag

Dit project is tot stand gekomen door de goede samenwerking met Vanenburg Software. Vanenburg beheert de IT structuur van eParts en de bestaande webshop moest verbeterd en geupgrade worden. Toen werd eDifference ingeschakeld. De webshop was in een oude versie van Magento gemaakt en moest na verloop van tijd geupgrade worden. Ook waren er koppelingen nodig met andere systemen die in de cloud draaide.

Opgeleverd
Magento 2 webshop

Onze activiteiten

eDifference
Magento maatwerk development
Projectmanagement

In samenwerking met Vananburg Software

www.eparts.shop

Integratie met Salesforce

eDifference heeft samen met Vanenburg Software de integratie met Salesforce uitgevoerd. Met Salesforce kan eParts de klant-relatie optimaal benutten. Denk aan marketing, sales, eCommerce en klantenservice. Door de integratie worden orders en klanten direct met Salesforce gekoppeld.

Verbeterde beveiliging met Magento 2

Met Magento 2 komt een hoger vorm van beveiliging. Zo wordt er standaard gebruik gemaakt Google’s ReCaptcha techniek om spam tegen te gaan. De admin is beschermd met een 2Factor-Authentication, wat inhoud dat je middels een unieke code op je mobiele telefoon moet inloggen. Dit voorkomt ongeauteriseerde toegang en waarborgt de data van je klanten.