Skip to main content

eDifference zet jou op de kaart

Online marketing. Een vakgebied waarin we ons jarenlang hebben bekwaamd. En nog steeds, iedere dag. Niet zonder reden; want wat bijzonder belangrijk is, vraagt bijzondere aandacht. Daarom helpen wij retailers om hun online strategie uit te denken en uit te voeren. Afhankelijk van de doelgroep, concurrentie en het businessmodel combineren we daarom allerlei middelen en diensten om tot het gewenste resultaat te komen.

Wat dat is? Meer bezoekers (traffic), meer conversie en een betere branding. En tussentijds zitten we niet stil. We monitoren of de online strategie wordt nagestreefd en testen en verbeteren continu de integratie van online marketingmiddelen. Want alleen op die manier kunnen we lange termijn successen garanderen.

SEO

Word gevonden door zoekmachines

De wereld van zoekmachine optimalisatie is een dynamische, eentje waarin het spel voortdurend veranderd. Doordat Google bijvoorbeeld voorwaarden aanpast en je concurrentie ook niet stilzet. Kortom: een vakgebied waarin voortdurende aandacht een vereiste is. Wij van eDifference zitten bovenop alle ontwikkelingen, want hogere conversies en betere vindbaarheid; dat is ons dagelijks streven!

ONLINE ADVERTEREN

Bereik relevante mensen voor jouw business

Stel je voor: je haalt bezoekers binnen maar ze converteren niet. Simpel gezegd: dat levert niets op. Aan zoekmachinemarketing an sich heb je namelijk niets. Het gaat niet alleen om het binnenhalen van verkeer, maar je wilt natuurlijk meer. Hoe doe je dat? Door gebruiksvriendelijke, informatieve en inspirerende pagina’s op je site te zetten, kunnen we het verkeer leiden tot een offerteaanvraag of online aankoop. Wat je doel maar is.

WEBSITE OPTIMALISATIE

Het maximale uit je website halen

Het zal je niet verbazen dat eDifference adviseert om de optimalisatie van je website te laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring in het volledige spectrum van website optimalisatie.

Omdat website optimalisatie maatwerk is, werken we graag een strategie uit om het maximale uit jouw website te halen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op

Ontdek de kwaliteit van eDifference

Al sinds het jaar 2000 houden wij ons bezig met ecommerce. Al meer dan 18 jaar ervaring dus! Bij ons krijg je kwaliteit, kwaliteit waarmee je jouw volgende stap op het gebied van ecommerce kan zetten.

WordPress specialisten

Wij zorgen voor gebruiksvriendelijke WordPress of WooCommerce website die leads opleveren.

Nederlands development

Een ervaren team van gecertificeerde senior en medior developers

Anno 2000

Een ervaren en deskundig team in huis die zorgt voor jouw online succes.

WordPress specialisten

Nederlands development

Anno 2000

E-MAILMARKETING

Jouw e-mailadatabase is goud waard

Er wordt soms gedacht dat e-mailmarketing niet meer van deze tijd is. Wij kunnen je vertellen dat dit alles behalve waar is. Het is juist een van de meest effectieve en efficiënte manieren om leads, sales en merkbekendheid te genereren. Waar enkele jaren geleden e-mails vooral bestonden uit een generiek stukje tekst met een paar afbeeldingen, heb je tegenwoordig veel meer middelen om abonnees te prikkelen en te activeren.

ONLINE VIDEO

De wereld is 16:9. Binnen die grenzen is alles mogelijk

Je boodschap overbrengen in minder tijd; dat maakt video een uiterst krachtig middel. Je hoeft geen grote lappen tekst door te lezen en het is vaak nog vermakelijk ook. Of je nu een product wilt reviewen, een adviesvideo wilt of je bedrijfsmissie wil vertalen naar film; wij zorgen ervoor dat elk frame van de video jouw verhaal perfect ondersteunt.

Boost jouw online marketing!

Contact opnemen