Skip to main content

Magento 2 koppelen met AFAS Profit

Heb je een Magento webshop en wil je deze graag koppelen aan je AFAS back-officesysteem? Of ben je op zoek naar een partij die een webshop kan bouwen, waarbij deze koppeling met AFAS een vereiste is? Bij eDifference helpen wij je graag verder om deze processen te automatiseren.

AFAS Profit voor Magento

AFAS Profit is een van de meeste gebruikte alles-in-een software pakketten waarmee je data aan de backend zijde kan beheren. Naast Profit gebruiken veel organisaties softwarepakketten als Drupal, Magento, WooCommerce, WordPress als frontend.

Bedrijven leggen gegevens in deze verschillende pakketten vast. Beheer vindt vaak gedecentraliseerd plaats en wordt door meerdere mensen gedaan. Hierdoor is de kans op fouten in datastromen erg groot. Deze zijn vaak lastig op te sporen waardoor er veel tijd wordt verspild aan opspeur- én dubbel invoerwerk.

Met de koppeling van eDifference optimaliseer je de bedrijfsprocessen door volledige synchronisatie tussen Magento en AFAS. Daarbij bepaal je zelf welke onderdelen je synchroniseert en welke onderdelen niet uitgewisseld dienen te worden.

Waarom Magento en AFAS Profit koppelen

eDifference kan de meest gebruikte en gewenste verbindingen over en weer leggen tussen AFAS Profit en een extern systeem (bijvoorbeeld het importeren van producten, prijzen en voorraden of het exporteren van gebruikers en orders). Door flexibele modules kan een veelvoud van applicaties verbonden worden, zelfs industriespecifieke systemen. Het bespaart je veel tijd en kosten. Zo kunnen de volgende datastromen worden beheerd en geautomatiseerd:

Artikelen, prijslijsten, verkooporders, verkooprelaties, financiele mutaties, voorraadbeheer, factuurgegevens, dossieritems, afleveradressen, creditfacturen en retouren.

Neem contact op

Systeem integratie

AFAS koppelen met Magento?

Wij regelen het voor je! Wil je meer informatie over deze koppeling van eDifference waarmee je AFAS koppelt met je Magento webshop? Ook voor het leggen van koppelingen tussen Magento en ERP-systemen als KING, Microsoft NAV en Exact Online ben je bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Neem contact op