Dé Magento-specialist van Midden-Nederland.

Samen bouwen aan supersnelle Magento webshops

Supersnelle Magento Webshop

eDifference bouwt de snelste Magento webshops. Een standaard installatie van Magento is erg traag. Dit komt door de vele onnodige modules en configuraties die niet goed zijn ingesteld. De configuratie van de hosting speelt ook een grote rol in de snelheid. Wij werken samen met Hipex, snelle hosting voor gespecialiseerde Magento oplossingen.

Het Magento gecertificeerde team van eDifference heeft een eigen optimalisatie structuur opgebouwd. Hierdoor worden zelfs de zwaarste webshops binnen 0,8 seconden geladen.

Laadtijd

Standaard Magento webshop

Title

65%

Laadtijd van een eDifference Magento webshop

Title

20%

Kies voor eDifference

Magento
gecertificeerd team
Magento
maatwerk modules
Magento
koppelingen
Persoonlijke
helpdesk

Magento koppeling met:

Het gebruik van CRM, PIM en ERP paketten krijgt een steeds grotere rol in de online informatie voorziening. Magento koppelen met een PIM als Akeneo of een ERP als AfAS is bij eDifference geen probleem. Ons team van gecertificeerde Magento developers koppelt de verschillende systemen aan elkaar voor een naadloze integratie Denk ook aan koppelingen met Bol.com, Google Shopping of Amazon.

Wij hebben vele systemen en platformen gekoppeld. Ook het koppelen van systemen op-maat is een van de vele diensten die eDifference aanbiedt.

Stap over op Magento

De overstap naar Magento 2 brengt veel met zicht mee. Bij eDifference hebben we vele migraties mogen uitvoeren. We weten op zowel technisch niveau als op organisorisch niveau wat het met zich meebrengt. De werkwijze zal veranderen en processen kunnen geautomatiseerd worden. Dit heeft impact op de organisatie.

Laat ons helpen om de webshop nog beter / sneller / veiliger / schaalbaarder te maken met Magento2.

Of het nu een migratie van Magento 1 naar Magento 2, Shopware naar Magento 2 of Woocommerce naar Magento 2 is, wij kunnen en willen u helpen.

Magento Gecertificeerd

Gecertificeerde developers zijn erkend door Magento. Zij hebben aangegeven kennis te hebben van de materie en zijn experts op het gebied van Magento. Op deze manier weet u zeker dat een gecertificeerde developer Magento op de juiste manier kan configureren en uitbreiden.

Het team van eDifference heeft meerdere certificaten en garandeerd daarmee de kwaliteit van werken.

WIJ GAAN NET EVEN EEN STAPJE VERDER

Met eDifference bouwen aan je online succes

Magento 2 is dé ecommerce oplossing voor jou als retailer, groothandelaar of als producent. Overtuig je klant met goede gebruiksvriendelijkheid, heldere informatievoorziening, relevant product aanbod, uitstekende service ondersteuning en oneindige inspiratie mogelijkheden! Zorg dat je organisatie mee beweegt!

Magento veiligheid

Magento wordt gedragen door een hele grote gemeenschap. Hierdoor worden regelmatig verbeteringen aangebracht. Deze verbeteringen worden direct door eDifference geïnstalleerd en geconfigureerd. Hierdoor is de webshop altijd beschermd tegen aanvallen.

Onze hosting partner Hipex biedt in zijn diensten een zogeheten schild aan dat functioneert tussen de webshop en een kwaadwillende. Aanvallen of hacks kunnen hierdoor in veel gevallen vroegtijdig afgevangen worden.

Magento maakt gebruik van de zogeheten ‘Two Way Factor’ beveiliging. Hierdoor wordt de standaard gebruikersnaam + wachtwoord combinatie uitgebreid met bijvoorbeeld een sms code via je mobiele telefoon. Dit zorgt ervoor dat als inloggegevens bekend zijn bij derden, er niet ingelogd kan worden omdat ze de unieke code niet hebben. Dit maakt het inlog systeem van Magento erg veilig.

BEKIJK ONZE AMBITIEUZE KLANTEN

Succesvolle cases

Wij zijn geen leverancier maar partner. Dat betekent dat ieder project een samenwerking is. Wij geloven dat de beste projecten ontstaan door het samenbrengen van jouw vakkennis en onze online expertise…

Nautasign
B2B MAGENTO 2
Van Manen
B2C MAGENTO 2
Anna Servies
B2C MAGENTO 2
HAVÉ Verwarming
B2C MAGENTO 2
Suits you well
MAGENTO 1 -> MAGENTO 2

Wij werken met

Wij werken met